Herbal System

Herbal-System koncepció


A HighCosm fejlesztői számos tudományterületről érkezett szakemberrel együttműködve megalkották az ún. Herbal-System-et, mely a gyógynövény tartalmú kozmetikai készítmények összetételének új irányvonalát jelöli ki.

 

A szakemberekből álló csapat állatkísérletek nélkül, irodalmi adatokra, in vitro (labor) kísérletekre és több évtizedes gyakorlati tapasztalatra támaszkodva új koncepciót dolgozott ki a természetes eredetű készítmények összetételében.

- A Herbal-System lehetővé teszi a hatóanyagok mennyiségének csökkentését a jótékony hatás fokozása mellett, mert a különböző hatásterületenként optimalizált gyógynövény olajok és kivonatok összetételének olyan dinamikus kombinációját alkalmazza, amelyek potencirozzák (felerősítik) egymás hatását.

- A Herbal-Systemkészítmények tartósítószer mentesek, mert a speciális ható- és segédanyag kombinációk a készítmények mikrobiológiai stabilitását garantálják.

- A Herbal-System termékek illat- és színezőanyagok alkalmazása nélkül készülhetnek, mert maga a gyógynövény-rendszer biztosítja a kellemes illatot és az esztétikus megjelenést.

A Herbal-System megfelel az igényes és tudatos fogyasztók azon jogos elvárásainak, hogy a Dr.Kelen készítmények használatakor a bőrre csak a minimálisan szükséges számú és mennyiségű anyag felvitele történjen és ne terheljük se szervezetünket, se környezetünket tartósítószerekkel, illat- és színezőanyagokkal.